Returnering

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Der skal ikke vedlægges nogen returseddel, hvis du bruger vores medsendte pakkelabel. Bruger du egen fragtløsning skal ordre nr. vedlægges i pakken.

Vi trækker 49,- kr., hvis du bruger vores returlabel.

Husk at alle varer skal sendes retur i original emballage, og at hang tags skal være på varen. Varen må ikke have lugtgener eller brugsspor.

Alle produkter der returneres til os skal være med omdeling, da vi IKKE afhenter pakker i pakkeshops.

OBS: Vi modtager ikke returpakke sendt med DAO. DAO leverer nemlig pakker udenfor i løbet af natten og weekenden, og vi kan derfor ikke garantere at vi modtager pakkerne. 

Tilbagebetaling

Curved påbegynder tilbagebetaling hurtigst muligt og senest indenfor 3 hverdage. Fra vi har kreditere kan der        gå op til tre hverdage, før du kan se pengene på din konto. 

Ombytning

Ved ombytning følges samme procedure som ved returnering, og du skal selv gå ind og bestille en ny varer på shoppen.

Uafhentet pakker

Nægtet modtagelse betragtes ikke som gyldig returnering og giver ifl. dansk lovgivning sælger ret til at fastholde salget. Med andre ord, har du fortrudt dit køb, så kan du altså ikke bare nægte modtagelse. Gør du alligevel dette, kan vi fastholde dit salg.

Uafhentede pakker er på samme måde heller ikke en gyldig returnering og giver ifl. dansk lovgivning Curved.dk ret til at fastholde salget, uagtet at pakken er endt tilbage. Er det tilfældet vil du således ikke kunne forvente at få refunderet dit beløb.

Curved har valgt at, i tilfælde af uafhentet pakker, vil vi returnere pengene, men vi beholder 90 dkk for fragt frem og tilbage.